Activiteiten

Beleef de natuur! We hebben het hele jaar door 1001 activiteiten voor jong en oud, met of zonder boswachter.

Festival Mijl op Zeven in De Pelen

Lekker swingen en chillen op Hemelvaartsdag doe je op het muziekfestival Mijl op Zeven bij Buitencentrum De Pelen! Geniet een middag en avond lang van live muziek in de natuur. Met optredens van zowel Nederlandse als internationale bands, in de stijlen Americana, Country, bluegrass, soul, singer-songwriter en roots. Absoluut swingend & sfeervol!

Line up

 • Western-diva Whitney Rose is geïnspireerd door een kleurrijk pallet aan muziekhelden als Dolly Parton en Hank Williams. Ze heeft inmiddels vier studioplaten op haar naam en is een gewilde gast op de vetste podia. Een prachtig muziekgeweld midden in de rustieke, intieme natuursetting van Mijl op Zeven.
 • Anders dan de naam doet vermoeden, zijn de Dawn Brothers geen bloedverwanten, echter wel degelijk broeders in de rock & roll. Geïnspireerd door grote klassieke songsmeders als CCR, The Stones en Otis Redding brengen ze pure, sexy en soulvolle rootsliedjes met de dwingende cadans van een locomotief.
 • Geen quasi-poëtisch geneuzel, maar ruw houten teksten uit het leven gekerfd en recht uit het hart. Andre van den Boogaart geeft je met zijn ongerepte country en drassige blues het gevoel je in New Orleans te begeven. Alles wel in het Nederlands: hierin kan Andre zijn dynamische levenswandel het scherpst duiden.
 • De stem van Christopher Paul Stelling klinkt zowel oud als jong. De dramatische, biechtende teksten en moeiteloos gespeelde vingergitaar weerspiegelen de rusteloze geest van een jonge man die zijn streek verliet om te gaan reizen. Gepassioneerde liedjes, gevormd door eindeloze nachten alleen met zijn gitaar op het podium en spelend voor bomvolle huizen dan wel bijna lege kamers...
 • De kronkelige weg van pieken en dalen, persoonlijke strijd en artistieke triomfen die Pert Near Sandstone sinds hun debuut 10 jaar geleden heeft afgelegd, heeft uiteindelijk geresulteerd in een schitterend nieuwe release Discovery of Honey. Herenigd met de oprichter Ryan Young!
 • De Haagse band Ragmob brengt de Honky Tonk, Hillbilly en Western Swing muziek tot leven. (Semi-)akoestisch muziek uit de jaren '30 en ’40 waar ondanks de kleine melancholieke ondertoon iedereen vrolijk van wordt. Het repertoire bestaat vooral uit Bob Wills en Hank Williams. De instrumentenpartijen zijn tot in de kleinste details uitgewerkt, en alle aandacht voor de driestemmige vocalen!

Gebied:
De Pelen
Datum:
donderdag, 10 mei 2018
Van:
15.00 uur tot:23.00 uur
Prijs:
€ 18
Leeftijd:
alle leeftijden
Contact:
Praktisch:
 • Prijs: inclusief € 1 servicekosten
 • Het terrein is vanaf 14.00 uur geopend  
 • Toegankelijk voor mindervaliden
 • Honden niet toegestaan
 • Van elk verkocht kaartje gaat € 2,50 naar Buitencentrum De Pelen ten behoeve van natuureducatie
Buitencentrum De Pelen
Moostdijk 15
6035 RB Ospel
Naar startpunt
Buitencentrum De Pelen Buitencentrum De Pelen

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten