Contact

Wandelingen waar je stil van wordt

De Buitengewone Belevenis van januari: stilte

Sta in januari eens stil #gewoonbuiten

Wat zijn jouw groene voornemens voor 2019? Meer tijd voor jezelf, meer beweging of gezonder leven? Meer genieten van de dingen om je heen? Sta eens stil in de natuur en ontdek wat dat kan doen voor jou!  Staatsbosbeheer neemt je graag mee op ontdekkingstocht door de natuur. Je komt tijdens deze wandeling op de mooiste plekjes en laat de geluiden van de natuur op je inwerken. Kies uit wandelingen met een stiltemoment of volledige stiltewandelingen. Voor ieder wat wils om het jaar op een goede manier te starten!

Hulp bij het volhouden van je goede voornemens? Meld je dan aan voor onze speciale nieuwsbrief en mis niet één Buitengewone Belevenis! Ook maak je kans op gratis kaarten voor een van de Belevenissen.

Meld je aan

Zelf de stilte opzoeken

Liever zelf op pad? De boswachters hebben de mooiste routes voor je op een rij gezet. Op een van deze boswachterspaden loop je altijd de mooiste wandelroutes van dit moment.

Kies een boswachterspad
wandelaar op boswachterspaden

12 Buitengewone Belevenissen

In 2019 zetten we elke maand we een bijzonder natuurfenomeen centraal. Nieuwsgierig naar de thema’s van de volgende maanden? Neem vast een kijkje!

Bekijk de belevenissen
Buitengewone Belevenissen