Zeeuws-Vlaanderen

De Westerschelde maakte Zeeuws-Vlaanderen. Nog steeds is dit een gebied met veel water. En het wemelt er van de watervogels.

Activiteiten

Zeeuws-Vlaanderen biedt verschillende activiteiten en excursies voor jong en oud. Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied. Staat er niets gepland? Kom dan binnenkort nog eens kijken.

Zelf iets plannen? Neem contact op met de boswachters via zeelandzuid@staatsbosbeheer.nl. Geef zo volledig mogelijk aan wat je wilt doen, wanneer en met hoeveel mensen je bent. De boswachter kan je vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Paddenstoelen van Braakman-Zuid

Zoek deze herfst met de boswachter naar de paddenstoelen van Braakman-Zuid in Zeeuws-Vlaanderen. Een grote bonte verzameling van de mooiste vormen en kleuren. Sommigen met de meest bijzondere namen, zoals de dodemansvingers...

Meer informatie
paddenstoelen in het bos

Demonstratie opzetten van dieren

In een museum heb je vast wel eens opgezette dieren gezien. Wil je weten hoe het prepareren van dieren werkt? Kom dan naar een demonstratie in de Braakmanboerderij in Zeeuws Vlaanderen.

Meer informatie

Nacht van de Nacht in Braakman-Noord

Heb je zin in een mooie avondwandeling? Kom naar natuurgebied de Braakman in Zeeuws-Vlaanderen en zie welke nachtdieren er in het donker tevoorschijn komen.

Meer informatie
Donker bos

Knutselen bij Braakman-Noord - herfststukje

Maak deze herfst je eigen herfststukje in de Braakmanboerderij in Braakman-Noord. Je maakt het stukje van zelf gevonden natuurlijke materialen: dennenappels, bladeren, takjes, wat je ook maar vinden kunt. Leuk voor het hele gezin!

Meer informatie
gele bladeren in de herfst