Kuinderbos

Het grootste en oudste bos van de Noordoostpolder op de voormalige zeebodem van de Zuiderzee. Een rijk en afwisselend bos van formaat.

Activiteiten

Het Kuinderbos biedt activiteiten en excursies voor jong en oud. Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied. Staan er geen activiteiten gepland? Kom dan binnenkort nog eens terug.

Zelf iets plannen? Neem contact op met boswachter Harco Bergman: h.bergman@staatsbosbeheer.nl. Geef altijd zo volledig mogelijk aan wat je wilt doen, wanneer en met hoeveel mensen je komt. De boswachter kan je vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Kabouterpad Kuinderbos

Het hele jaar door een sprookjesachtige wandeling voor kleine kabouterkenners in spe. De gevulde knapzak ligt klaar, met na afloop broodjes bakken boven het vuur. Leeftijd: 3 t/m 6 jaar.

Meer informatie
Kabouterweek

Haardhout kopen in het Kuinderbos

Is je voorraad haardhout op? Kom naar het Kuinderbos in de Noordoostpolder om je voorraad haardhout aan te vullen. Vooraf reserveren, op is op!

Meer informatie
Grote stapels stammen in het bos die bedoeld zijn als haardhout

Griezelen met Halloween in het Kuinderbos

Kom met Halloween naar de donkere bossen van Kuinre in de Noordoostpolder voor een spannende griezeltocht vol onaangename verrassingen... Durf jij het aan? Meld je dan gauw aan!

Meer informatie
Donker bos

Kerstboom zagen in het Kuinderbos

Haal de kerstsfeer in huis met een verse, geurende boom uit het Kuinderbos. Natuurlijk een boom naar je eigen wens, en zelf gezaagd of gespit.

Meer informatie
kinderen bij kerstboom in bos

Mystieke kerst in het Kuinderbos

Beleef een bijzondere en sfeervolle avond in het bos. Luister tijdens de lichtjeswandeling naar allerlei kleinschalige optredens, zoals een verhalenverteller en een kerstkoor.

Meer informatie
kind bij kerstboom in het bos