Groene Hart - Vechtstreek

Oude forten, lopen over trilveen en spelen in het Gagelbos. Veel afwisselender dan de Vechtstreek wordt het niet!

Activiteiten

De Vechtstreek biedt activiteiten en excursies voor jong en oud. Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied. Staan er geen activiteiten gepland? Kom dan binnenkort nog eens terug.

Zelf iets plannen? Neem contact op met boswachter Paul Suurmond: p.suurmond@staatsbosbeheer.nl. Geef altijd zo volledig mogelijk aan wat je wilt doen, wanneer en met hoeveel mensen je komt. De boswachter kan je vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Varen langs het drijvend land van de Molenpolder

Vaar met de gids door het oude veenlandschap van de Vechtstreek. Met een fluisterboot ontdek je de rijke historie van dit oude veengebied.

Meer informatie

Ontdek Fort op de Ruigenhoekse Dijk

Ontdek samen met de gids van Staatsbosbeheer de geschiedenis en de natuur van Fort op de Ruigenhoekse Dijk. Dit 19e eeuwse fort was onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Meer informatie
trap in Fort Ruigenhoek

Dagje uit: ontdek Fort Ruigenhoek

Zoek je eens wat anders voor je familieweekend of bedrijfsuitje? Bezoek dan Fort Ruigenhoek in het Groene Hart. Kijk hier voor meer informatie.

Meer informatie

Vergaderen in het Groene Hart - Molenpolder

Vergaderen in het oer-Hollandse landschap van het Groene Hart. Dat kan bij De Blauwe Knut in de Molenpolder. Lees hier meer over mogelijkheden en prijzen.

Meer informatie