Groene Hart - Rijnstreek

Weilanden, knotwilgen, koeien, sloten, boerderijen en poldermolens op laaggelegen land. Hollandser dan dit wordt het niet!

Activiteiten

De Rijnstreek biedt verschillende activiteiten en excursies voor jong en oud. Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied. Staan er geen activiteiten gepland? Kom dan binnenkort nog eens kijken.

Zelf iets plannen? Neem contact op met boswachter Jenny van Leeuwen: j.leeuwen@staatsbosbeheer.nl. Geef altijd zo volledig mogelijk aan wat je wilt doen, wanneer en met hoeveel mensen je komt. De boswachter kan je vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Dierenvriendjespad Groene Hart - Rijnstreek

Kom spelen in de natuur! Loop het Dierenvriendjespad in het Groene Hart en beleef allerlei avonturen. Leuk voor kinderen van 3 tot 7 jaar.

Meer informatie

Expeditie Boswachterscode Groene Hart

De natuur zit boordevol weetjes! Ontdek ze al speurend in het Groene Hart - Rijnstreek tijdens een feestje of met je klas. Leuk voor kinderen van 7-10 jaar.

Meer informatie

Hulpboswachter in het Zaanse Rietveld

Ben jij uit het goede hout gesneden? Met het Hulpboswachtershandboek en een hulpboswachtersjas vol met gadgets ontdek je het Zaanse Rietveld in Zuid-Holland.

Meer informatie