Biesbosch

Een doolhof van rivieren, eilandjes met wilgen en kreken met glashelder water. De Biesbosch beleef je het beste vanaf het water.

Activiteiten

De Biesbosch biedt verschillende activiteiten en excursies aan voor jong en oud. Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied. Staat er niets gepland? Kom dan binnenkort nog eens kijken.

Zelf iets plannen? Neem contact op met boswachter Thomas van der Es: t.es@staatsbosbeheer.nl. Geef zo volledig mogelijk aan wat je wilt doen, wanneer en met hoeveel mensen je bent. De boswachter kan je vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Zwerftocht door de Brabantse Biesbosch

Vaar mee met de boot en zwerf samen met de gids door de Brabantse Biesbosch, bezoek een eendenkooi en kom alles te weten over dit bijzondere gebied!

Meer informatie
varen-door-de-biesbosch

Biesboschcentrum Drimmelen schoolexcursies

Ben je op zoek naar een actief en leerzaam schoolreisje in de natuur? Kom met je klas naar Biesboschcentrum Drimmelen. Kijk hier voor meer informatie.

Meer informatie
Wandelen in de Biesbosch

Dagje uit: struinen door de Brabantse Biesbosch

Staatsbosbeheer geeft jou de kans om een hele dag in het nationaal park te verblijven en zo het hart van de Brabantse Biesbosch - zelf - te ontdekken.

Meer informatie
uitzicht Zuiderklip in de Biesbosch

Dierenvriendjespad Brabantse Biesbosch

Kom spelen in de natuur! Loop het Dierenvriendjespad in de Brabantse Biesbosch en beleef allerlei avonturen. Leuk voor kinderen van 3 tot 7.

Meer informatie
kinderen spelen in de brabantse biesbosch

Dierenvriendjespad Hollandse Biesbosch

Kom spelen in de natuur! Loop het Dierenvriendjespad in de Hollandse Biesbosch en beleef allerlei avonturen. Leuk voor kinderen van 3 tot 7.

Meer informatie
kinderen krijgen uitleg over de brabantse biesbosch