Betuwe

Grote rivieren, forten en kastelen en heel veel fruitbomen. De Betuwe is altijd mooi, en in het voorjaar onverslaanbaar.

Activiteiten

De Betuwe biedt activiteiten en excursies voor jong en oud. Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied. Staan er geen activiteiten gepland? Kom dan binnenkort nog eens terug.

Zelf iets plannen? Neem contact op met boswachter Dianne Renders: d.renders@staatsbosbeheer.nl. Geef altijd zo volledig mogelijk aan wat je wilt doen, wanneer en met hoeveel mensen je komt. De boswachter kan je vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Haardhout kopen in het Lingebos

Heb je een kachel of open haard? Vul je houtvoorraad aan in het Lingebos. Het aanbod bestaat voornamelijk uit eikenstammetjes van 2 meter lang.

Meer informatie
Kinderen laden een boomstam in een aanhanger

Dagboek van de kooiker - eendenkooi Waardenburg

Ga mee terug in de tijd in de Waardenburgse Eendenkooi met het programma Het dagboek van de kooiker. Leuk voor groep 7/8 van de basisschool.

Meer informatie
kinderen aan de slag tijdens Dagboek van de Kooiker

Dagje uit eendenkooi Waardenburg

Zoek je eens wat anders voor je familieweekend of bedrijfsuitje? Bezoek dan eendenkooi Waardenburg in de Betuwe. Kijk hier voor meer informatie.

Meer informatie

Vergaderen in de Betuwe - De Waarden

Vergaderen in een puur Hollands landschap van fruitbomen en uiterwaarden. Het kan in De Waarden, midden in de Betuwe. Lees hier meer over het arrangement.

Meer informatie

Woordvoerders van de Natuur - eendenkooi Waardenburg

Je kruipt in de huid van onderzoeker, journalist of ondernemer en ontdekt de natuur van de Betuwe op een manier die bij jou past. Leuk voor groep 7/8.

Meer informatie