Activiteiten

Beleef de natuur! We hebben het hele jaar door 1001 activiteiten voor jong en oud, met of zonder boswachter.

Workshop meditatief schilderen in de Weerribben

Wil je weleens een ander soort bedrijfsuitje? Onze workshop meditatief schilderen in de Weerribben is een belevenis die je niet snel zult vergeten. Voor bedrijven die op zoek zijn naar rust en bezinning.

Programma

Je stapt samen met je collega's en een gids van Staatsbosbeheer in de excursieboot. Na een ontspannende vaartocht langs de fraaiste plekjes van het gebied kom je aan op een onbewoond eiland en neem je de ruimte en de natuur in je op. Je ontsteekt een kaars om de energie van het licht en het vuur te ervaren. Door een korte meditatie laat je de natuur bij je binnenkomen. Hierna starten we met een twee uur durende sessie meditatief schilderen. Na een heerlijke picknick op het eiland varen we weer terug naar het buitencentrum.

Bedrijfsuitje op maat

Heb je zelf ideeën voor een thema of bijzondere wensen? Laat het ons dan weten. We brengen jouw arrangement graag helemaal op smaak, zodat je volop kunt beleven, ontdekken en genieten op de fraaiste plekjes van de Weerribben. En helemaal mooi: door te kiezen voor een van onze Buitengewone Bedrijfsuitjes steun je tegelijkertijd ons werk in de natuur. Een extra reden om vandaag nog contact op te nemen. Staatsbosbeheer wenst je alvast buitengewoon veel buitenplezier!

Gebied:
Weerribben
Duur:
ochtend of middag
Contact:
Buitencentrum Weerribben T 0561-477272
Praktisch:

Een bijzonder arrangement, ideaal als teambuilding. Aantal deelnemers: 10 - 30 personen. Prijs: vanaf € 30 per persoon, inclusief materialen, lunch en koffie of thee.

Startpunt

Buitencentrum Weerribben
Hoogeweg 27
8376 EM Ossenzijl
excursies-weerribben@staatsbosbeheer.nl
Naar startpunt
Buitencentrum Weerribben Buitencentrum Weerribben