Activiteiten

Beleef de natuur! We hebben het hele jaar door 1001 activiteiten voor jong en oud, met of zonder boswachter.

Workshop fotografie in eendenkooi Slikkenbosch

Kom naar de workshop natuurfotografie in eendenkooi Slikkebosch, de enige op Walcheren. Fotograaf Arjen Hartog leert je de fijne kneepjes van het vak. De workshop is bedoeld voor zowel de beginnende als de wat meer ervaren fotograaf, die meer uit zijn foto’s wil halen. Een unieke kans, want normaliter is dit geheimzinnige plekje in de drukke Manteling van Walcheren niet toegankelijk voor publiek.

Programma

Na de koffie neemt de boswachter van Staatsbosbeheer je mee voor een rondleiding door de eendenkooi. Vervolgens ga je aan de slag met opdrachten om de natuur op deze bijzondere plek vast te leggen. Fotograaf Arjen Hartog geeft je tips en trucs om de perfecte natuurfoto te schieten. Leer van alles over scherpte en onscherpte, compositie en de juiste belichting. Na afloop worden de resultaten gezamenlijk besproken.

Gebied:
Walcheren
Datum:
  • vrijdag, 14 okt 2016
Prijs:
€ 85
Aanvangstijd:
10.00 uur
Eindtijd:
16.00 uur
Contact:

Aanmelden voor 1 oktober bij boswachter Karel Leeftink via k.leeftink@staatsbosbeheer.nl. Voor vragen over het gebruik van camera’s en andere fototechnische zaken kun je terecht bij natuurfotograaf Arjen Hartog M 06-33742545.

Praktisch:
  • Locatie: Eendenkooi Slikkebosch aan de Vroonweg te Oostkapelle (parkeren op de P aan het einde van de Duinweg).
  • Prijs: inclusief koffie/ thee, toegang tot de eendenkooi, rondleiding door de boswachter en begeleiding tijdens het fotograferen.
  • Lunch is niet inbegrepen.
  • Maximaal 10 deelnemers.