Activiteiten

Beleef de natuur! We hebben het hele jaar door 1001 activiteiten voor jong en oud, met of zonder boswachter.

Muir Trek over de Veluwe

Let op: de genoemde data zijn volgeboekt. 

Benieuwd naar een bijzondere dag in de natuur? Of behoefte om bij je persoonlijke ontwikkeling kracht te vinden in de natuur? Dan is de Muir Trek iets voor jou.

Zwerf met de boswachter van Staatsbosbeheer een volle dag mee over de Veluwe. Vlak voor zonsopgang wordt je gewekt. Je pakt je dagrugzak en gaat op pad. De route staat niet vast, en gisteren en morgen bestaan even niet. Je wandelt in het hier en nu, dicht bij jezelf en vol overgave, net als John Muir dat deed. We eten wanneer we trek hebben, rusten wanneer we moe zijn. De route eindigt na zonsondergang, waar je weer terugkomt bij het vertrekpunt.

Waar komt de naam Muir Trek vandaan?

De Muir Trek is geïnspireerd op de boeken en het leven van John Muir, een Schots-Amerikaans natuurvorser, schrijver en natuurbeschermer (1838-1914). Wil je meer informatie op de Muir trek, lees dan dit document.

Boek nu
Gebied:
Veluwe
Datum:
  • vrijdag, 21 okt 2016
  • vrijdag, 28 okt 2016
  • vrijdag, 11 nov 2016
  • vrijdag, 31 mrt 2017
  • vrijdag, 7 apr 2017
Prijs:
€ 175.00
Duur:
Van 19.00 uur tot de volgende dag 21.30
Contact:

Meer informatie:   

Praktisch:

Meer informatie over bijvoorbeeld paklijst en overnachten volgt bij aanmelden. ’s Avonds krijg je uitleg van de begeleider. De volgende ochtend voor zonsopkomst start de wandeling.