Activiteiten

Beleef de natuur! We hebben het hele jaar door 1001 activiteiten voor jong en oud, met of zonder boswachter.

Zing mee met de kindervoorstelling Met liedjes door Nederland

Het is feest op Kasteel Groeneveld! Kom naar de interactieve voorstelling Liedjes door Nederland, en zing mee met Majel Lustenhouwer, componist voor onder andere Kinderen voor Kinderen. Samen ga je op ontdekkingstocht door de prenten uit het boek Nederland is een feest! van Charlotte Dematons. Hierin zitten veel spreekwoorden, spelletjes en liedjes verstopt, die je natuurlijk gaat zingen. Je kunt wel voorstellen dat stilzitten bijna niet mogelijk is...

Een programma voor kinderen van 4 t/m 8 jaar, maar het is zeker leuk voor het hele gezin!

Familietentoonstelling Nederland is een Feest

Tot en met 2016 staat Kasteel Groeneveld in het teken van de familietentoonstelling Nederland is een feest!, met prenten van Charlotte Dematons. Aansluitend aan het programma Met liedjes door Nederland heb je gratis toegang tot deze tentoonstelling. Liever even uitrazen? Op de speelzolder is alle ruimte voor de kinderen om zich uit te leven, of volg de buitenroute door de tuinen van het kasteel.

Majel Lustenhouwer van Kinderen voor Kinderen

Dirigent en componist Majel Lustenhouwer, onder andere bekend van Kinderen voor Kinderen, heeft ruime ervaring op het gebied van het maken van muziek voor en met kinderen. Tijdens het leiden van muziekprojecten in het basisonderwijs en voorstellingen door het hele land, merkt hij steeds weer hoe belangrijk het is voor kinderen om zich te kunnen uiten door middel van muziek.

Boek nu
Gebied:
Utrechtse Heuvelrug
Datum:
  • zondag, 25 sep 2016
  • zondag, 23 okt 2016
  • zondag, 13 nov 2016
Prijs:
€ 7.50
Prijs kind t/m 12 jaar:
€ 7.50
Aanvangstijd:
11:30 uur
Eindtijd:
12:15 uur
Contact:
Meer informatie bij Kasteel Groeneveld T 035-5420446 of via groeneveld@staatsbosbeheer.nl
Praktisch:
Kasteel Groeneveld, Grand Café Groeneveld en het park zijn toegankelijk voor rolstoelen. Rolstoelen zijn gratis te leen. Het kasteel is niet toegankelijk met de kinderwagen. Deze kun je achter laten in de garderobe, aan de balie zijn draagzakken te leen.

Startpunt

Kasteel Groeneveld
Groeneveld 2
3744 ML Baarn
Naar startpunt
Kasteel Groeneveld Kasteel Groeneveld