Activiteiten

Beleef de natuur! We hebben het hele jaar door 1001 activiteiten voor jong en oud, met of zonder boswachter.

Workshop film maken op de Sallandse Heuvelrug

Wilde je altijd al eens een regisseur zijn of ben jij die ster die wil stralen op het witte doek? Doe mee aan de workshop film maken in het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug. Ook leuk als bedrijfsuitje.

Inhoud van de workshop

Met een groep van maximaal 15 personen ga je een script schrijven. Van te voren bepalen jullie de taken: wie is de regisseur, wie zijn de acteurs, actrices en de figuranten? Vervolgens gaan jullie aan de slag met het maken van de film. Het landschap van de Sallandse Heuvelrug is een uitstekend decor voor een aantal mooie shots. De workshop film maken wordt begeleidt door PASCREA videoproducties.

De filmshots worden gemonteerd tot een film, die vervolgens in première gaat op het witte doek. Dit kan op de workshop dag zelf of je kunt collega’s, familie, vrienden mee laten genieten. Nodig ze uit op een speciale dag in het Buitencentrum onder het genot van een hapje en een drankje.

Arrangementen

Is de groep groter dan 15 personen? Dan wordt de groep opgedeeld en is er een extra docent aanwezig. De workshop film maken duurt 4 uur, maar je kunt ook kiezen voor de uitgebreide workshop (8 uur) met een heerlijke lunch bij het restaurant Buitengewoon lekker. Neem contact op met Buitencentrum Sallandse Heuvelrug om de mogelijkheden te bespreken.

Gebied:
Salland
Duur:
4 of 8 uur
Contact:

Meer informatie via Buitencentrum Sallandse Heuvelrug T 0548-612 711 of via buitencentrumsallandseheuvelrug@staatsbosbeheer.nl.

Praktisch:
  • Kosten workshop 4 uur 15 personen: € 495.00 inclusief BTW.
  • Kosten workshop 8 uur: op aanvraag.
  • De prijzen zijn exclusief verzorging van de horeca faciliteiten.

Startpunt

Buitencentrum Sallandse Heuvelrug
Grotestraat 281
7441 GS Nijverdal
buitencentrumsallandseheuvelrug@staatsbosbeheer.nl
Naar startpunt
Buitencentrum Sallandse Heuvelrug Buitencentrum Sallandse Heuvelrug