Activiteiten

Beleef de natuur! We hebben het hele jaar door 1001 activiteiten voor jong en oud, met of zonder boswachter.

Dagje uit in unieke locatie bij Schaapskooi Salland

Op zoek naar een plek midden in de natuur voor je familiedag, bedrijfsuitje, personeelsfeest of bijeenkomst? Denk dan eens aan schaapskooi Twilhaar in Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. De kooi bood tot 1990 onderdak aan ongeveer 500 schapen die op de Sallandse Heuvelrug graasden.

Kenmerken

Met je familie, collega’s of vrienden kun je Schaapskooi Salland huren van 15 april tot en met 1 november, van zonsopgang tot zonsondergang. De locatie is ingericht voor feesten en bijeenkomsten Rondom de locatie kun je verschillende mooie wandelingen maken. Door de unieke ligging heeft de locatie wel een aantal gebruiksbeperkingen. Vraag hiernaar bij de medewerkers van Buitencentrum Sallandse Heuvelrug.

Locatie

Schaapskooi Salland ligt vlakbij Nijverdal op de Sallandse Heuvelrug.

Bedrijfsuitje of dagje uit op maat

Het programma van de dag stel je natuurlijk zelf samen. De medewerkers van Buitencentrum Sallandse Heuvelrug vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Gebied:
Salland
Contact:
Aanmelden en informatie T 0548-612711
Praktisch:

De huurprijs bedraagt € 100 per dag voor particulieren en € 150 per dag voor bedrijven. Huurperiode: 15 april t/m 1 november van zonsopgang tot zonsondergang. Volg vanaf buitencentrum Sallandse Heuvelrug de rode wandelroute van ca. 1 km.

Startpunt

Buitencentrum Sallandse Heuvelrug
Grotestraat 281
7441 GS Nijverdal
buitencentrumsallandseheuvelrug@staatsbosbeheer.nl
Naar startpunt
Buitencentrum Sallandse Heuvelrug Buitencentrum Sallandse Heuvelrug