Activiteiten

Beleef de natuur! We hebben het hele jaar door 1001 activiteiten voor jong en oud, met of zonder boswachter.

Vogels kijken vanaf een skûtsje op de Randmeren

Beleef de vogelwereld van de Randmeren bij Zeewolde op een heel ontspannen manier. Vaar mee met de gids van Staatsbosbeheer in een rustiek skûtsje (1910). Zeilend, of als het nodig is met de motor aan, glijd je langs de rietkragen van dit vogelrijke gebied. Hoogtepunten van de vaartocht zijn de vele natuureilandjes in het Wolderwijd en Veluwemeer waar je veel water- en rietvogels vindt. In het winterseizoen zien we grote groepen trekvogels die op hun tocht naar het zuiden foerageren op het Randmeer. Ideaal voor de beginnende vogelaar en natuurfotograaf. Deze excursie wordt georganiseerd i.s.m. Sylfe Zeiltochten.

Luncharrangement

Deze excursie is uit te breiden met een lunch. Geef bij je reservering aan of je hiervan gebruik wilt maken. Meerprijs voor de lunch is € 10.

Vaartocht op maat

Kun je op de voorgestelde data niet, maar wil je toch een keer varen met een groepje vrienden of familie? Dan kun je bij een minimumaantal van 6 deelnemers zelf, in overleg met de schipper, een datum plannen. Bel hiervoor met Lothar Hoekstra 06-53467257 of stuur een e-mail naar: info@sylfe.nl.

Boek nu
Gebied:
Randmeerbossen
Datum:
  • zondag, 23 okt 2016
Prijs:
€ 40.00
Aanvangstijd:
09:30 uur
Eindtijd:
13:30 uur
Contact:
Meer informatie via Sylfe Zeiltochten, M 06-53467257 (elke dag tussen 9.00-21.00 uur)
Praktisch:

Bij de excursie is koffie en thee aan boord inbegrepen. Een lunch apart te bestellen bij het boeken. Zorg zelf voor, weersafhankelijk, warme kleding en of regenkleding. Neem je verrekijker en fototoestel mee.