Activiteiten

Beleef de natuur! We hebben het hele jaar door 1001 activiteiten voor jong en oud, met of zonder boswachter.

Bronstige edelherten in de Oostvaardersplassen - Lelystad fotosafari (VOL)

Let op: deze activiteit is vol! 

Beleef de bronst van het edelhert van heel dichtbij tijdens deze fotosafari door de Oostvaardersplassen. Laat je overweldigen door het burlen van deze majestueuze dieren, en meenemen in het spel van de strategische schijngevechten om de hindes. Tijdens deze fotosafari krijg je volop de gelegenheid om de bronstige edelherten te fotograferen. Maar natuurlijk ook de andere bewoners van dit unieke natuurgebied, zoals de konikpaarden, heckrunderen en de vele vogelsoorten. Met een landcruiser rijdt de gids van Staatsbosbeheer je langs de mooiste plekken. Hij vertelt je alle wetenswaardigheden over dit unieke gebied.

Oostvaardersplassen

Van de Oostvaardersplassen is er maar één in Nederland. Sterker nog: in heel Europa is er geen gebied dat met de Oostvaardersplassen te vergelijken valt. In het diepst gelegen deel van Zuidelijk Flevoland, de door de mensen aangelegde polder in het IJsselmeer, schiep de natuur een groot moerasgebied met rietvlaktes, ruige graslanden en waterplassen.

Boek nu

Wist je dat...

De edelherten aan het eind van de zomer op zoek gaan naar liefde? Beleef de bronst van dichtbij!
Nog meer bronstexcursies
Gebied:
Oostvaardersplassen
Datum:
  • vrijdag, 7 okt 2016
  • vrijdag, 21 okt 2016
Prijs:
€ 90.00
Aanvangstijd:
08:00 uur
Eindtijd:
11:00 uur
Contact:
Meer informatie bij Buitencentrum Oostvaardersplassen T 0320-254585, kies 1
Praktisch:
De prijs is inclusief koffie/ thee in het veld. Trek wind- en waterdichte kleding aan en stevige schoenen. Neem fototoestel en verrekijker mee. De excursie is niet geschikt voor mindervaliden. Honden zijn niet toegestaan. Na afloop is de keuken van het buitencentrum geopend om op eigen gelegenheid wat te eten of drinken.

Startpunt

Buitencentrum Oostvaardersplassen
Kitsweg 1
8218 AA Lelystad
oostvaardersplassen@staatsbosbeheer.nl
Naar startpunt
Buitencentrum Oostvaardersplassen Buitencentrum Oostvaardersplassen