Activiteiten

Beleef de natuur! We hebben het hele jaar door 1001 activiteiten voor jong en oud, met of zonder boswachter.

Bedrijfsuitje: struinen bij de Oostvaardersplassen

Even helemaal weg van het werk, een onvergetelijke belevenis ver van de dagelijkse drukte? Trek dan een paar stevige schoenen aan en ga met je collega’s op ontdekkingstocht door de ongerepte natuur rondom de Oostvaardersplassen. De boswachter van Staatsbosbeheer neemt jou en je team mee op een avontuurlijke struintocht. Geniet tijdens jullie wandeling van de verhalen over het ontstaan van de natuur en leer meer over natuurbeheer en -behoud. Een bedrijfsuitje dat goed voor de teambuilding én informatief is!

Programma

De dag staat in het teken van wandelen, bezinnen en beleven en is vooral bedoeld om je hoofd even helemaal leeg te maken. Bij vertrek krijgen jullie een rugzak mee met daarin een lunch met streekproducten. En bij terugkeer toosten we graag op een geslaagd teamuitje!

Bedrijfsuitje zelf samenstellen

Je kunt je bedrijfsuitje helemaal op maat en smaak samenstellen met extra’s zoals bijvoorbeeld sporen zoeken, eetbare planten vinden of een mountainbike-tocht. Neem hiervoor contact op met het Buitencentrum Oostvaardersplassen. De medewerkers van Staatsbosbeheer vertellen je graag meer over de vele mogelijkheden.

Wandelen met boswachter als dagje uit?

Wil je deze tocht graag doen met familie of vrienden? We bieden de struintocht ook aan als familie-uitje of groepsactiviteit. Op maat voor jullie groep. Neem contact op met Buitencentrum Oostvaardersplassen voor meer informatie.

Gebied:
Oostvaardersplassen
Duur:
Hele of halve dag
Contact:
Buitencentrum Oostvaardersplassen T 0320-254585
Praktisch:
Prijs: op aanvraag. Aantal deelnemers: vanaf 10 personen. Voor meer info zie de arrangementenmap.

Startpunt

Buitencentrum Oostvaardersplassen
Kitsweg 1
8218 AA Lelystad
oostvaardersplassen@staatsbosbeheer.nl
Naar startpunt
Buitencentrum Oostvaardersplassen Buitencentrum Oostvaardersplassen