Activiteiten

Beleef de natuur! We hebben het hele jaar door 1001 activiteiten voor jong en oud, met of zonder boswachter.

Schoolreisje naar het Drents-Friese Wold

Met je klas naar buiten, het bos in? Dat kan in Drents-Fries Wold! Onder deskundige begeleiding ontdekken en beleven kinderen de natuur.

Samen met Outdoor Appelscha bieden we verschillende mogelijkheden: van een dagdeel tot een dag lang, en van speuren in de natuur tot een bezoek aan een kleinschalig pretpark of Klimbos Appelscha. Zo kun je bijvoorbeeld samen met de boswachter van Staatsbosbeheer het bos in. Hij kent alle bijzondere plekken en laat de kinderen ieder seizoen wel wat spannends beleven. Of steken jullie liever de handen uit de mouwen? Kom dan de boswachter een handje helpen. Gaan jullie liever klauteren tussen de boomtoppen in het klimbos? Of vlotten bouwen op het Canadameer? Of handboogschieten? Of op heuse expeditie of GPS-puzzeltocht?

We hebben drie dagprogramma's voor Groene schoolreisjes samengesteld die naar keuze in te vullen zijn. Bekijk de folder Groene schoolreisjes  voor alle mogelijkheden.

Gebied:
Drents-Friese Wold
Contact:
Buitencentrum Drents-Friese Wold T 0516-464020 of via drentsfriesewold@staatsbosbeheer.nl 
Praktisch:

Prijs: € 50,- voor groepen van 8-20 kinderen daarna € 2.50 per leerling, afhankelijk van het dagprogrammapakket. Inclusief vervoer en lunch. Activiteit voor scholen, leuk om te doen met je klas!

Startpunt

Buitencentrum Drents-Friese Wold
Terwisscha 6a
8426 SJ Appelscha
drentsfriesewold@staatsbosbeheer.nl
Naar startpunt
Buitencentrum Drents-Friese Wold Buitencentrum Drents-Friese Wold