Staatsbosbeheer.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Navigatie

Lees meer over...

Woordvoerders

Marjet Heins
T 030-6926214
M 06-12168861
E m.heins@staatsbosbeheer.nl

Joke Bijl
T 030-6926210
M 06-12507820
E j.bijl@staatsbosbeheer.nl

Imke Boerma
M 06-10674675
E i.boerma@staatsbosbeheer.nl

Algemene info

Heb je algemene vragen over Staatsbosbeheer? Bel tijdens kantooruren T 030-6926213

Pers

Schrijven of filmen met een groene bril op? Staatsbosbeheer neemt je graag mee naar buiten om onverwachte kanten van Nederland te laten zien. Deze informatie is voor journalisten. Voor al uw andere vragen kunt u contact opnemen met het Landelijk Informatiecentrum op T 030-6926213.

Op de hoogte blijven van nieuws

Nieuws verspreiden we via:

Persberichten

Journalisten kunnen zich aanmelden voor de perslijst voor landelijke en/of lokale persberichten: stuur een mail (inclusief interesseveld en/of regio) naar woordvoerder Marjet Heins: m.heins@staatsbosbeheer.nl.

Beeld

Regelmatig krijgt Staatsbosbeheer verzoeken voor beeld. Rechtenvrij beeldmateriaal onder bronvermelding is voor journalistiek gebruik beschikbaar via de beeldbank.

Volg de boswachter

Werk, ervaringen en wetenswaardigheden van onze boswachters en jouw favoriete natuurgebied kun je online vinden via blogs, twitter en facebook.

Op pad met de boswachter

Als je voor een item op pad wil met de boswachter, kan dat ook. Neem contact op met de landelijke woordvoerders Marjet Heins en Joke Bijl; zij brengen je in contact met de juiste personen binnen en buiten Staatsbosbeheer en denken graag mee over je onderwerp of insteek.

Advertenties

Staatsbosbeheer heeft een zeer beperkt budget voor PR en marketing. Dat betekent dat wij per product zelf op zoek gaan, mits relevant, naar de juiste advertentiemogelijkheden. Vrijblijvende aanbiedingen worden niet op prijs gesteld.

Twitter

Twitter

Volg het laatste nieuws van Staatsbosbeheer via Twitter

Boswachters online

boswachter Thomas van Es

Boswachters geven via twitter, weblog of facebook een beeld van hun dagelijks werk.