Staatsbosbeheer.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Navigatie

Kampeerterreinen

Vragen?

Zie veelgestelde vragen, algemene voorwaarden of neem contact op met de

Buitenlevennieuws

Wulp

Bestel de gratis catalogus of blijf op de hoogte via de nieuwsbrief.

Lange Paal

Het geruis van de zee op de achtergrond, de wind die het helmgras laat fluisteren en de ongereptheid van de Kroonpolder… De dag beginnen met een duik in zee. Logeren op kampeertterrein Lange Paal is uniek!
Lange Paal
Details van deze accommodatie
Type:Puur kamperen
Aantal plaatsen:89
Gemiddelde beoordeling:

4,500 van de 5 sterren

(2 beoordelingen), Beoordeel zelf
Locatie:Postweg 1a, 8899 BZ Vlieland (FR)
  • douche aanwezig
  • speelvoorziening aanwezig
  • toegankelijk voor tenten
  • honden toegestaan
  • natuurlijk zwemwater in de omgeving

Ernst en Anja van Kammen (Harderwijk):
“Kamperen op Lange Paal brengt me terug naar mijn zorgeloze jeugd. Al als klein kind kwam ik hier. Mijn vrouw hield nooit zo van kamperen, tot Lange Paal. De boswachter trekt er vaak op uit met gezinnen die hier verblijven. Mooi om te zien hoe kinderen zich nu net zo vermaken als ik destijds.”

Boswachter Anke Bruin: 
“De wind door je haar op de boot is het begin van een heerlijke vakantie. En na een fietstochtje langs het wad, buigt de weg zich naar Lange Paal. Het wad met zijn eb en vloed is geen dag hetzelfde. Dit is wat mij betreft het mooiste plekje van Nederland. Op het terrein heerst altijd zo’n heerlijke sfeer. Hier is iedereen echt even zorgeloos zichzelf.”

Ontmoet de lepelaar
De lepelaar heeft een bijna koninklijke statigheid. In Kroon's Polders en op het wad kun je vanaf april zien hoe ze met gracieuze maaiende bewegingen op stekelbaarsjes en ander zwemmend ‘grut’ jagen. In hun snavel zitten duizenden zenuwuiteinden waarmee lepelaars jagen op de tast. Probeer het zelf maar eens, onder water met je handen een visje vangen zonder dat je goed ziet wat je doet.

Vlieland

Kampeerterrein Lange Paal ligt op Vlieland. Op ons kleinste Waddeneiland zijn rust en ruimte de baas. Én de vogels. Vlieland is synomiem voor genieten. Van rust en ruimte, wind, zee en zon.

Eerder bezocht

Into the great wide open

Reserveren tijdens ITGWO is verplicht. Voor vrijdag 5-9 & zaterdag 6-9 kan dat middels onderstaande link en betaal je vooraf. Voor extra nachten mail je naar langepaal@staatsbosbeheer.nl. Vermeld in de e-mail; naam, adres, woonplaats, mobiel telefoonnummer, aantal personen en vouchernumer(betaling terplekke).