Staatsbosbeheer.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Navigatie

Kampeerterreinen

Vragen?

Zie veelgestelde vragen, algemene voorwaarden of neem contact op met de

Buitenleven Vakanties

Wulp

Meer weten over onze vakantiewoningen? Bestel de gratis brochure van Buitenleven Vakanties.

Avelingen

Speciaal voor avontuurlijk ingestelde fietsers of wandelaars zijn er terreintjes, waar u gratis 'wild' mag kamperen. Er is plek voor drie tentjes.
vrij kamperen
Details van deze accommodatie
Type:Vrij kamperen
Gemiddelde beoordeling:

2,000 van de 5 sterren

(1 beoordeling), Beoordeel zelf
Locatie: Gorinchem (ZH)
  • honden niet toegestaan

Speciaal voor avontuurlijk ingestelde fietsers of wandelaars zijn er de paalkampeerterreinen, waar wild gekampeerd mag worden. Ze liggen in open plekken in het bos of aan de bosrand nabij lange afstand wandel- en fietsroutes. Ze zijn niet per auto bereikbaar. Vanwege de geringe afmeting bieden ze plaats aan maximaal drie trekkerstenten die binnen een straal van 10 meter binnen de paal moeten staan. Er is in ieder geval altijd voldoende beschutting én de mogelijkheid om in de zon te zitten. Open vuur is verboden en de enige voorziening is een waterpomp.

Let wel: het water is er alleen om mee te koken of wassen. Je kunt het niet ongekookt drinken. Deze terreinen zijn alleen te voet of per fiets bereikbaar. Het gebruik is gratis, maar beperkt: je mag er niet langer dan 72 uur bivakkeren. En wil je je afval weer meenemen? Reserveren is niet mogelijk. De paalkampeerterreinen zijn het hele jaar open, maar 's winters wordt de waterpomp verwijderd.

Informatie

  • In de Alblasserwaard dichtbij Gorinchem ligt in De Polder Dordtsche Avelingen aan LAW 7.1, Pelgrimspad, het paalkampeerterrein.
  • Inlichtingen: T 0184-640046.

Eerder bezocht