Staatsbosbeheer.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Navigatie

Bed & Breakfast Weerribben

Bed & Breakfast Weerribben
Adres:p/a Café De Weerribben
Hoogeweg 9 Kalenberg
Telefoon:0561-477243

Deze Bed & Breakfast van Staatsbosbeheer is gehuisvest in een vervenershuisje. Eind 19e eeuw was dit het onderkomen van de turfsteker en zijn gezin. Van buiten en van binnen is de woning zoveel mogelijk in originele staat gehouden. Het huis is wel voorzien van alle comfort. Een goed bed in een ouderwetse bedstee, douche, toilet en meubilair. Ook een terras en buitenmeubilair ontbreken niet. Tijdens uw verblijf kunt u ook een fiets, kano of fluisterboot huren. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Ontbijt

Voor het ontbijt kunt u 's ochtends tussen 9 en 10 uur terecht in het authentiek ingerichte café-restaurant De Weerribben op ongeveer 25 meter afstand van het huisje.

Sleutel

De sleutel van het huisje kunt u afhalen bij café-restaurant De Weerribben, Hoogeweg 9, 8377 HM Kalenberg. U kunt het huisje in gebruik nemen op de dag van aankomst na 15 uur en dient het huisje op de dag van vertrek voor 12 uur weer te verlaten en de sleutel in te leveren.

Kosten

Kosten inclusief ontbijt:

  • € 90 per nacht, voor 2 personen
  • € 120 per nacht, voor 3 personen
  • € 150 per nacht, voor 4 personen

Reserveren en inlichtingen

Voor meer informatie en reserveringen kunt u per mail terecht bij tsnit@staatsbosbeheer.nl. Binnen 24 uur ontvangt u een reactie. 

Routebeschrijving

  • Neem vanaf de A6/A50 bij Emmeloord de afslag Wolvega. Volg richting Wolvega. Volg in Kuinre de richting Steenwijk, via Ossenzijl en Oldemarkt. Ga bij Oldemarkt richting Kalenberg. Zodra u bij Nationaal Park De Weerribben bent, bevindt café-restaurant De Weerribben zich na ongeveer 1 kilometer aan uw rechterhand. 
  • Neem vanaf de A32 de afslag Steenwijk-Noord. Vanaf deze afslag richting Oldemarkt. Ga hierna richting Kalenberg. Zodra u in Nationaal Park De Weerribben bent, bevindt café-restaurant De Weerribben zich na ongeveer 1 kilometer aan uw rechterhand.