Staatsbosbeheer.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Navigatie

colofon

De website www.staatsbosbeheer.nl is ontwikkeld door Staatsbosbeheer in samenwerking met Valcus en Evident. Aan het kaartdeel heeft ook Geodan een bijdrage geleverd. Heeft u een vraag of opmerking over de website dan kunt u contact opnemen met de webredactie.

Disclaimer

Deze website is met zorg samengesteld. Niettemin kan Staatsbosbeheer niet garanderen dat deze website geen onjuiste of verouderde informatie bevat. Staatsbosbeheer aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook die het gevolg is van eventuele onjuiste informatie op deze website.
Deze website is uitsluitend bedoeld als informatiebron. Staatsbosbeheer gaat door het plaatsen van informatie op deze website geen verplichtingen jegens derden aan van welke aard dan ook. Aan de inhoud van deze website kunnen daarom uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op de website van het Staatsbosbeheer zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door anderen. Staat er een tekst of afbeelding op de website waarvan verkeerde copyrights worden gebruikt, wilt u dat dan melden aan de webredactie.